xml version encoding utf-8 configuration configSections sectionGroup n

 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
<configSections>
<sectionGroup name="applicationSettings" type="System.Configuration.ApplicationSettingsGroup, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" >
<section name="ITeco.Gemotest.CRM.Core.Properties.Settings" type="System.Configuration.ClientSettingsSection, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
</sectionGroup>
<section name="log4net" type="log4net.Config.Log4NetConfigurationSectionHandler, log4net" />
</configSections>
<applicationSettings>
<ITeco.Gemotest.CRM.Core.Properties.Settings>
<setting name="User" serializeAs="String">
<value>Administrator</value>
</setting>
<setting name="Domain" serializeAs="String">
<value>MSCRM2013</value>
</setting>
<setting name="Password" serializeAs="String">
<value>AdminPassword1</value>
</setting>
<setting name="UseDefaultCredentials" serializeAs="String">
<value>False</value>
</setting>
<setting name="Organization" serializeAs="String">
<value>Gemotest</value>
</setting>
<setting name="OrganizationService" serializeAs="String">
<value>http://win-p06o1s0denr/Gemotest/XRMServices/2011/Organization.svc</value>
</setting>
<setting name="ServerAddress" serializeAs="String">
<value>win-p06o1s0denr</value>
</setting>
<setting name="SSL" serializeAs="String">
<value>False</value>
</setting>
</ITeco.Gemotest.CRM.Core.Properties.Settings>
</applicationSettings>
<log4net>
<root>
<level value="DEBUG" />
<appender-ref ref="FileAppender"/>
</root>
<appender name="FileAppender" type="log4net.Appender.FileAppender">
<file value="ITeco.Gemotest.PopupApp.log" />
<appendToFile value="true" />
<layout type="log4net.Layout.PatternLayout">
<param name="ConversionPattern" value="%d [%t] %-5p %c %m%n" />
</layout>
</appender>
</log4net>
<appSettings file="">
<clear />
<add key="TelephonyUser" value="ps" />
<add key="TelephonyPassword" value="Password1!" />
<add key="TelephonyAddress" value="172.29.89.33" />
<add key="TelephonySwitchName" value="SIMPLEX" />
<add key="TelephonySocket" value="4721" />
<add key="ExtensionNumber" value="1005" />
<add key="ExtensionPswd" value="1234" />
<add key="AgentName" value="5450" />
<add key="AgentPswd" value="1234" />
</appSettings>
<startup>
<supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0" />
</startup>
<system.web>
<membership defaultProvider="ClientAuthenticationMembershipProvider">
<providers>
<add name="ClientAuthenticationMembershipProvider" type="System.Web.ClientServices.Providers.ClientFormsAuthenticationMembershipProvider, System.Web.Extensions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" serviceUri="" />
</providers>
</membership>
<roleManager defaultProvider="ClientRoleProvider" enabled="true">
<providers>
<add name="ClientRoleProvider" type="System.Web.ClientServices.Providers.ClientRoleProvider, System.Web.Extensions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" serviceUri="" cacheTimeout="86400" />
</providers>
</roleManager>
</system.web>
</configuration>